Nie o tym

Wszechświat i cała reszta

GastroDistro: Ozorek, czyli pokazujemy język vol. 1

20131023-172605.jpg

Ozorek, sałata, kasza gryczana. Danie nie dla każdego, ale warto się przekonać – ozór to wdzięczny kawałek mięsa, nie wymagający wbrew pozorom skomplikowanej obróbki. Zagotować, obrać i w sumie to tyle, chyba że zależy nam na jakichś wyjątkowych fajerwerkach. Przepis na całokształt widoczny na zdjęciu jutro, dziś jestem człowiekiem bowiem nie w sosie, w przeciwieństwie do ozorka.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 23/10/2013 by in Kuchnia and tagged , , , , .
%d blogerów lubi to: